BonAntreprenor

<<Rezultatele intermediare ale concursului de planuri de afaceri>>

Participantii la concurs care doresc sa depuna contestatie sunt rugati sa solicite fisele de evaluare la adresa de e-mail bonantreprenor@gmail.com si sa depuna contestatia in original prin posta, curier rapid sau depunere personala la sediul: Fundatia Solidaritate si Speranta, Str. Costache Negri, Nr. 48, jud. Iasi, Municipiul Iasi, cod postal 700071.

Datorita conditiilor meteo si supraaglomerarii serviciilor de curierat, acceptam transmiterea contestatiilor si prin e-mail (documentul sa fie datat si semnat) la adresa bonantreprenor@gmail.com.

Data limita ramane aceeasi, 18.12.2018, ora 16:00 (data inregistrarii).

Daca optati pentru varianta de transmitere a contestatiei datata si semnata prin e-mail, va rugam sa va asigurati ca ati primit confirmare de primire, in caz contrar, retransmiteti sau contactati-ne la numarul de telefon 031 10 10 108.

Va multumim!

 

 

HRS împreună cu partenerii LaConseil S.R.L. Iași și Fundația Solidaritate și Speranța Iași desfasoara proiectul “BonAntreprenor”, ID 104893, în perioada 16.02.2018 – 15.02.2021, care va sprjini tineri, șomeri, persoane vârstnice, femei casnice să își deschidă afaceri în zonele urbane ale celor 6 județe aflate în regiunea de NORD-EST a României. Proiectul va stimula dezvoltarea antreprenoriatului în regiunea de Nord-Est prin subvenționarea a 50 de afaceri active în mediul urban din județele Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Neamț și Vaslui.

Join an open world full of challenging opportunities!