Conferinta de Presa – Parteneriat Pentru Ocupare

INVITAȚIE

Conferința de presă – eveniment de închidere a proiectului

“PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Sud-Est POSDRU/125/5.1./128806

 

Link Invitatie: Conferinta de Presa

 

hr assessments

 

HR SPECIALISTS și FUNDAȚIA MOTIVATION ROMÂNIA au plăcerea de a vă invita să participați la Conferința de presă organizată cu ocazia închiderii proiectului “PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Nord-Est și Sud- Est”, proiect derulat pe o perioadă de 20 de luni.

Evenimentul va avea loc în data de 27 noiembrie 2015, interval 11:30-14:00 la Hotel HILTON, sala Enescu, str. Episcopiei 1-3, București.

În cadrul Conferinței de presă vor fi prezentate pe larg atât obiectivele propuse, cât și rezultatele atinse la nivelul întregului proiect, dar și la nivel regional.

Proiectul a facilitat integrarea pe piața muncii a unui numar de 761 de persoane inactive, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, şomeri (în special şomeri de lungă durată) şi persoane care au părăsit timpuriu şcoala din regiunile Bucureşti-Ilfov, Nord-Est şi Sud-Est, prin intervenţii integrate dedicate îmbunătăţirii capacităţii lor de ocupare şi atragerii lor pe piaţa muncii.

Proiectul a fost implementat în perioada 31 martie 2014 – 30 noiembrie 2015, de către Fundația Motivation România, împreună cu partenerii săi: H.R. Specialists, Goals cic UK, Fundația Special Olympics din România, AJOFM Ilfov, AJOFM Neamț și AJOFM Constanța și a fost cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Pentru detalii suplimentare și confirmarea participării la eveniment până pe data de 25 noiembrie 2015:

Gabrian Georgiana

Coordonator ocupare

Tel: 0755.076.294

Email:g.gabrian@hrs-outsourcing.com