HRS supports the entrepreneurial activity in Maramures county

Firma You Talk English SRL dezvoltata in domeniul serviciilor de formare, pentru cursuri de limba engleza, ca un centru educational, in principal activand in randul elevilor / copiilor. S-a dezvoltat beneficiind de fonduri nerambursabile si a reusit sa creeze un spatiu de interes in comunitatea din Baia Mare, unde firma isi desfasoara activitatea, intr-un loc frumos si bine dotat cu materiale creative si instrumente specifice de lucru.

Principalele avantaje si servicii:

Imprima in activitate importanta invatarii cu placere. Sistemul de predare este constituit intr-o maniera foarte amuzanta cu mult accent pe distractie si interactiune, explorare senzoriala, miscare si dans, story-telling, etc.

Grupele de curs sunt constituite din:

Cursuri pentru copii cu varsta intre 3-6 ani

Cursuri pentru copii cu varsta peste 7 ani

Cursuri pentru adulti si seniori

Modul de interactiune cu limba engleza este redat de jocuri, miscare, interactiune, distractie, explorare senzoriala si urmarirea rezultatelor ca principal scop.

Sunt si o serie de discounturi aplicate la inscrierea fratilor sau recomandari a altor copii si participanti.

 

Ii puteti cunoaste accesand site-ul si pagina de facebook:  www.cursenglezacopii.ro / https://www.facebook.com/YouTalk-English-463651964433655/

Pentru mai multe informatii echipa You Talk English, va sta la dispozitie la contactele urmatoare:  0743.495.713 / youtalkenglish@yahoo.com