people management

Outsourcing

We bring out ideas that suit your company’s personality and reflect the particularity of your business.

HRS experts focus on clients’ needs and expectations. Creativity, professionalism, efficiency, strictness in meeting delivery deadlines required by our clients, all are perfectly balanced to guarantee success.

Outsourcing

tps://hrs-outsourcing.com/wordpress//hrs-outsourcing.com/wp-content/uploads/2014/11/HRS_outsourcing.png”>HRS_outsourcingOur services are meant to ease your day to day activity, leaving you enough time and resources to concentrate on your clients and business activity. HRS portfolio covers various domains in which we proved our competencies. Moreover, we have the means to provide most of the services that your company need in order to face market challenges and speed-up reaching success.

Personalized solutions for successful projects, innovative resources and efficient coordination are just part of the instruments that we use and through which we convert our international experience in added value for your company.

 

 

  •  Events Management
  • Design & DTP
  • Commercial development
  • Promotional items
  • Any other opportunities for your business may be successfully outsourced to HRS team.

 

Print Services

Print services

Bine ati venit la Print House Solution

Print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de eco solvent.

Oferim o gama foarte larga de produse si servicii pentru clientii nostri: de la imprimare pe hartie, textile, lemn, metal, plastic, ceramica si sticla cu echipament digital si cerneala eco solvent pana la servicii de creatie si tipar publicitar atat indoor cat si outdoor.

 

Servicii oferite:

 

  • Print indoor:

Printul indoor se poate realiza pe o gama variata de materiale precum:
– Canvas, folosit la realizarea tablourilor
– Autocolant, folosit la decorarea de vitrine, realizarea de panouri din forex
– Tapet, personalizat cu orice imagine dorita si folosit la decorarea peretilor
– Window graphic, autocolant ce permite vizibilitatea din interior spre exterior si se aplica pe geamuri
– Floor graphic, autocolant printat in diverse imagini ce se aplica pe podea in interior, folosit in general pentru directionarea catre un anumit magazin.

Dimensiunile printurilor indoor poate varia in functie de proiectele dvs. si de materialul ales pentru imprimarea graficii. Particularitatea printurilor indoor consta in rezolutia maxima de imprimare, respectiv 1440DPI, folosita exclusiv pentru acestea, deoarece contactul vizual se face de la mica distanta, iar orice mica imperfectiune ar putea fi sesizata cu usurinta.
De asemenea, printul indoor se poate monta pe diverse suporturi de tip sistem roll-up, sistem pop-up, panouri sandwich, rame click, sau putem construi totemuri, mese sampling, insule, standuri personalizate.

 

  • Print Outdoor

Materialele folosite pentru producerea acestor printuri outdoor sunt:

– Frontlit banner

– Banner printat pe ambele fete

– Mesh

– Autocolant

Printurile outdoor se pot finisa cu: Tiv, capse, fante de vant. Printurile de dimensiuni foarte mari, ce depasesc 3.2m latime, se realizeaza din mai multe bucati ce se lipesc intre ele cu ajutorul unui aparat special de lipit, numit Leister. imbinarile printurilor nu prezinta niciun risc pentru rupere, iar textul va avea continuitate, astfel imaginea printata este una unitara.

 

  • Printul Digital

Print-ul digital este avantajos atunci cand vrei un produs rapid si in orice cantitate deoarece poti tipari chiar si intr-un exemplar. Calitatea tiparului digital este impecabila si se face pe echipamente profesionale de inalta rezolutie, fiind ideal in cazul tirajelor mici si mijlocii. Print-ul digital se refera la o printare profesionala pe un format mediu, ca dimensiune a hartiei, folosind tehnologia laser.

Printul digital are un cost mai mare pe pagina decat metodele traditionale de tiparire ofset, dar acest pret este, de obicei, compensat de facilitatea unor tiraje reduse si a timpului foarte scurt de executie.

Exemple de print digital: Carti de vizita, Mape de prezentare, Pliante, Brosuri, Cataloage, Manuale, Felicitari, Invitatii, Afise, Flyere, CD-DVD-mini CD personalizat, Tablouri.

 

Daca sunteti interesat de serviciile noastre, va asteptam sa cereti o oferta de pret la adresa: office@printing-house.ro

 

PRINT HOUSE SOLUTIONS SRL este o Structura de Economie Sociala (SES) infiintata in cadrul proiectului „VAST – Vulnerabil, dar Activ Social ca Tine”, finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1 – „Dezvoltarea economiei sociale”. Principalul obiect de activitate este reprezentat de prestarea de servicii tipografice si productie publicitara.

Obiectivul general al proiectului il constituie facilitarea accesului pe piata muncii din regiunea Nord-Est si regiunea Bucuresti-Ilfov a persoanelor din grupurile vulnerabile, in general, si a persoanelor cu dizabilitati, in special, si promovarea unei societati incluzive si coezive.

Grupul tinta din cadrul proiectului este format din 80 de persoane, din care: 60 persoane apartinand grupurilor vulnerabile si 20 persoane apartinand altor categorii: lucratori sociali, asistenti maternali si comunitari, manageri ai structurilor de economie sociala, specialisti si formatori implicati in economia sociala din regiunea Nord-Est si Bucuresti-Ilfov.

Activitatile proiectului sunt axate pe furnizarea serviciilor de ocupare, activitati de formare profesionala, infiintarea si dezvoltarea de Structuri ale Economiei Sociale si servicii de integrare si formare la locul de munca.

 

Activitatile proiectului vizeaza:

Furnizarea serviciilor de ocupare precum informare si consiliere profesionala, orientare profesionala si consiliere psihologica. Aceasta activitate se adreseaza intregului Grup tinta al proiectului si vizeaza furnizarea serviciilor de consiliere si orientare profesionala precum si de consiliere psihologica.

Activitati de formare profesionala si de consolidare a capacitatilor, competentelor, cunostintelor si stimei de sine.

infiintarea si dezvoltarea de structuri ale economiei sociale (SES).

Servicii de integrare la locul de munca si formare la locul de munca.

Our experienced team provides comprehensive, responsive, high-quality, value for money design and print services. We pride ourselves on a prompt and reliable response to any request that your company may have. You have questions, we have solutions!

Join an open world full of challenging opportunities!