Angajarea in judetul Constanta a beneficiarilor proiectului ,,Masuri integrate pentru o viata mai buna”

HR Specialists implementeaza etapa a III a a proiectului ,,MASURI INTEGRATE PENTRU O VIATA MAI BUNA’’, cod MySMIS 114654.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 și este derulat de Primăria Municipiului Constanța.

Activitatile derulate sunt cele de consiliere a celor 256 de beneficiari din grupul tinta in vederea:

  • angajarii, pentru persoanele care sunt in somaj, sunt inactive sau sunt la inceput de drum pe piata muncii
  • schimbarii locului de munca in perspectiva obtinerii unor beneficii majore versus locul de munca actual
  • angajarii pe un al doilea post, pentru beneficiarii care au deja un loc de munca stabil.

In vederea atingerii obiectivelor proiectului, s-au stabilit parteneriate cu firme din jud. Constanta, se evalueaza continuu ofertele de munca postate pe site-urile de recrutare, se analizeaza pozitiile libere deschise de angajatori la AJOFM Constanta.

Persoanele interesate primesc suport in ceea ce priveste identificarea unui loc de munca, asigurarea compatibilitatii cu pozitiile de recrutat, adaptarea CV-ului la cerintele din anunturi, participarea la interviu, integrarea pe post.

Cresterea numarului de persoane angajate in judetul Constanta va aduce plus-valoare la nivel local, crescand nivelul de trai al multor familii aflate in situatii critice.

Pentru angajatorii din judetul Constanta si din judetele limitrofe relansam invitatia de a include in procesele de selectie si beneficiarii acestui proiect. Experienta si pregatirea dansilor acopera domenii de interes la acest moment, respectiv: horeca, turism, comert, constructii, ingrijire copii si persoane in varsta, protectie si paza, contabilitate.

Implicarea echipei de proiect, atitudinea pozitiva a beneficiarilor si deschiderea unor angajatori fata de procesul de recrutare ne ofera premiza finalizarii cu succes a acestei activitati din cadrul proiectului.

Pentru informatii va rog sa ne contactati la nr. de telefon 400311010108 sau pe email: contact[@]hrs-outsourcing.com

Va multumim!