people management

Outsourcing

We bring out ideas that suit your company’s personality and reflect the particularity of your business.

HRS experts focus on clients’ needs and expectations. Creativity, professionalism, efficiency, strictness in meeting delivery deadlines required by our clients, all are perfectly balanced to guarantee success.

Outsourcing

tps://hrs-outsourcing.com/wordpress//hrs-outsourcing.com/wp-content/uploads/2014/11/HRS_outsourcing.png”>HRS_outsourcingOur services are meant to ease your day to day activity, leaving you enough time and resources to concentrate on your clients and business activity. HRS portfolio covers various domains in which we proved our competencies. Moreover, we have the means to provide most of the services that your company need in order to face market challenges and speed-up reaching success.

Personalized solutions for successful projects, innovative resources and efficient coordination are just part of the instruments that we use and through which we convert our international experience in added value for your company.

 

 

  •  Events Management
  • Design & DTP
  • Commercial development
  • Promotional items
  • Any other opportunities for your business may be successfully outsourced to HRS team.

 

Print Services

Print services

Bine ati venit la Print House Solution

Print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de eco solvent.

Oferim o gamă foarte largă de produse și servicii pentru clienții noștri: de la imprimare pe hârtie, textile, lemn, metal, plastic, ceramică și sticlă cu echipament digital și cerneală eco solvent până la servicii de creație și tipar publicitar atât indoor cât și outdoor.

 

Servicii oferite:

 

  • Print indoor:

Printul indoor se poate realiza pe o gamă variată de materiale precum:
– Canvas, folosit la realizarea tablourilor
– Autocolant, folosit la decorarea de vitrine, realizarea de panouri din forex
– Tapet, personalizat cu orice imagine dorită și folosit la decorarea pereților
– Window graphic, autocolant ce permite vizibilitatea din interior spre exterior și se aplică pe geamuri
– Floor graphic, autocolant printat în diverse imagini ce se aplică pe podea în interior, folosit în general pentru direcționarea către un anumit magazin.

Dimensiunile printurilor indoor poate varia în funcție de proiectele dvs. și de materialul ales pentru imprimarea graficii. Particularitatea printurilor indoor constă în rezoluția maximă de imprimare, respectiv 1440DPI, folosită exclusiv pentru acestea, deoarece contactul vizual se face de la mică distanță, iar orice mică imperfecțiune ar putea fi sesizată cu ușurință.
De asemenea, printul indoor se poate monta pe diverse suporturi de tip sistem roll-up, sistem pop-up, panouri sandwich, rame click, sau putem construi totemuri, mese sampling, insule, standuri personalizate.

 

  • Print Outdoor

Materialele folosite pentru producerea acestor printuri outdoor sunt:

– Frontlit banner

– Banner printat pe ambele fețe

– Mesh

– Autocolant

Printurile outdoor se pot finisa cu: Tiv, capse, fante de vant. Printurile de dimensiuni foarte mari, ce depășesc 3.2m lățime, se realizează din mai multe bucăți ce se lipesc între ele cu ajutorul unui aparat special de lipit, numit Leister. Îmbinările printurilor nu prezintă niciun risc pentru rupere, iar textul va avea continuitate, astfel imaginea printată este una unitară.

 

  • Printul Digital

Print-ul digital este avantajos atunci când vrei un produs rapid și în orice cantitate deoarece poți tipări chiar și într-un exemplar. Calitatea tiparului digital este impecabilă și se face pe echipamente profesionale de înaltă rezoluție, fiind ideal in cazul tirajelor mici și mijlocii. Print-ul digital se referă la o printare profesională pe un format mediu, ca dimensiune a hârtiei, folosind tehnologia laser.

Printul digital are un cost mai mare pe pagină decât metodele tradiționale de tipărire ofset, dar acest preț este, de obicei, compensat de facilitatea unor tiraje reduse și a timpului foarte scurt de execuție.

Exemple de print digital: Cărți de vizită, Mape de prezentare, Pliante, Broșuri, Cataloage, Manuale, Felicitări, Invitații, Afișe, Flyere, CD-DVD-mini CD personalizat, Tablouri.

 

Dacă sunteți interesat de serviciile noastre, vă așteptăm să cereți o ofertă de preț la adresa: office@printing-house.ro

 

PRINT HOUSE SOLUTIONS SRL este o Structură de Economie Socială (SES) înființată în cadrul proiectului „VAST – Vulnerabil, dar Activ Social ca Tine”, finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenție 6.1 – „Dezvoltarea economiei sociale”.  Principalul obiect de activitate este reprezentat de prestarea de  servicii tipografice și producție publicitară.

Obiectivul general al proiectului îl constituie facilitarea accesului pe piața muncii din regiunea Nord-Est și regiunea Bucuresti-Ilfov a persoanelor din grupurile vulnerabile, în general, și a persoanelor cu dizabilități, în special, și promovarea unei societăți incluzive și coezive.

Grupul țintă din cadrul proiectului este format din 80 de persoane, din care: 60 persoane aparținând grupurilor vulnerabile și 20 persoane aparținând altor categorii: lucrători sociali, asistenți maternali și comunitari, manageri ai structurilor de economie socială, specialiști și formatori implicați în economia socială din regiunea Nord-Est și București-Ilfov.

Activitățile proiectului sunt axate pe furnizarea serviciilor de ocupare, activități de formare profesională, înființarea și dezvoltarea de Structuri ale Economiei Sociale și servicii de integrare și formare la locul de muncă.

 

Activitățile proiectului vizează:

Furnizarea serviciilor de ocupare precum informare și consiliere profesională, orientare profesională și consiliere psihologică. Această activitate se adresează întregului Grup Țintă al proiectului și vizează furnizarea serviciilor de consiliere și orientare profesională precum și de consiliere psihologică.

Activități de formare profesională și de consolidare a capacităților, competențelor, cunoștințelor și stimei de sine.

Înființarea și dezvoltarea de structuri ale economiei sociale (SES).

Servicii de integrare la locul de muncă și formare la locul de muncă.

Our experienced team provides comprehensive, responsive, high-quality, value for money design and print services. We pride ourselves on a prompt and reliable response to any request that your company may have. You have questions, we have solutions!

Join an open world full of challenging opportunities!